Serdecznie zapraszamy do składania zamówień na katering wielkanocny – menu poniżej.
Tel. 731 003 731
Odbiór: sobota godz. 11-13.

1. Wielkanocny miks pod galaretą [dorsz, szynka, polędwica, rolada szpinakowa z łososiem]8 porcji/40zł
2. Mięsny miks pod galaretą [polędwica, karkówka, filet]6 porcji/30zł
3. Faszerowane jajka: [z wędzoną makrelą, z kremem chrzanowym i łososiem, z kremem z groszku, z szynką]8szt./15zł
4. Babeczki szpinakowe z kolorowym kremem1szt./4zł
5. Szynki: gotowana z twarogiem/szparagami, parmeńska z rukolą i jajkiem6szt./15zł
6. Tradycyjna galareta wieprzowa500ml/12zł
7. Śledź z suszonymi pomidorami i czerwoną cebulką15zł
8. Tradycyjna sałatka warzywna100g/3zł
9. Tatar śledziowy z limonką12zł
10. Żurek staropolski z kiełbasą i jajkiem0,9l/12zł
11. Zupa chrzanowa0,9l/12zł
12. Filet z gęsi w selerze15zł
13. Polędwica wieprzowa w sosie chrzanowym10zł
14. Zrazy wołowe10zł
15. Roladki wieprzowe8zł
16. Kotlet imperial8zł
17. De volaille [masło i pietruszka / ser / szpinak]8zł
18. Filet z kurczaka ze szparagami8zł